GRATTIS, 30 år! :)

image34

GRATTIS PÅ 30årsdagen Kristian!!! :)

Puss från mig :)

Dagens outfit with a twist

Halloj!!

MG frågade igår om jag inte kunde lägga upp Dagens outfit-bilder här på bloggen och då är mitt svar ABSOLUT :) Här kommer en bild från igår, tagen mitt i ett bowlingkast på Kristians 30års fest! Hehe tycker det är en rätt cool in the moment bild!  Det är ju egentligen en Gårdagens Outfit, men ändå!



På mig har jag H&M-klänning från deras Marimekko-kollektion och till det har jag stajliga bowling-skor! :) Runt halsen dinglar som alltid Thomas Sabo-berlocker!

Tycker färgerna på klänningen är supersnygga! Blev så glad när jag hörde att H&M skulle ha Marimekko-mönster eftersom jag är ett big fan! Köpte ett helt gäng med grejer från kollektionen när den kom ut :)

Helgen är slut redan, det är snart dags att sova, så godnatt!!

Jag vann!

Hej!
Helt otroligt, idag hade vi företagsfest eftersom det var jubileum, det var då utlottning bland över 700 deltagare på festen och så vann jag ett presentkort på resor! Ett ganska stort belopp :D Helt galet!! :) Fick gå upp på scenen och prata i mikrofon när jag vann! Jag hade dessutom precis viskat till dom andra typ "Om man vinner måste man väl inte gå upp på scenen för det vågar inte jag!" :)


Nu är det dock gonatt! Ville bara rapportera! :)

Rory & Jess!!

Är helt hooked på Gilmore Girls igen! Började se om serien från början förra veckan och nu har jag redan snart sett klart säsong 2 :) Det är en helt grymt beroendeframkallande serie!

Kan inte hjälpa att jag alltid hejar på Jess! Dean är ju bara töntig och Logan är visserligen bra men Jess och Rory är ju helt gjutna ihop! Så himla söta! :) Hoppas serien slutar annorlunda denna gången ;) hehe! Förresten kul att dom dessutom var ihop på riktigt, tråkigt att dom inte är det längre..

image32

Är så sur på hur serien slutade efter sista säsongen. Det var ju ingen värdig avslutning, hoppas verkligen att dom gör en film eller ny säsong så att man kan få ett ordentligt slut!

Nu dags att sova, Gonatt!

Espresso house

Hej! Alltid lika bra morgon när man hinner fixa en Espresso House-Cappucino istället för jobbkaffet :) Dessutom varar den mycket längre!

Förresten missa inte att man kan registrera sitt kort på deras hemsida så kan man vinna 100 Caffe Latte :) Hehe det ska jag göra ikväll :) hoppas jag vinner! :)


image31
(Bild från Espresso House)

Har Vårrusat i Malmö :)

Hej!!

Superkort blir det bara för jag är supertrött! Har gått (tyvärr inte sprungit) Vårruset (eller Vår Ruset som dom så fult särskriver det) ikväll här i Malmö. Det var skoj, vi var ett gäng från jobbet och sedan träffade jag flickorna från Kristians familj efteråt :)

Har deklarerat och nu är det dags för grönt te och ett avsnitt Gilmore Girls (börjat se om från säsong 1 :)) för att winda down!

Gonatt!

Cykelhjälm på stylish vis!

Idag har jag äntligen köpt en cykelhjälm! Nu har det varit fint väder så länge att jag var tvungen att fixa en hjälm så att jag kan ut och cykla. Det har inte varit helt lätt eftersom jag ville ha en med rosa på så att det blir snyggt. Det är inte helt lätt att se snygg ut i hjälm tycker jag, men vad gör man inte för att komma fram i en bit istället för 1000..

Har varit runt i massa affärer men det är endast Sportex som verkar ha några med rosa på. Där hittade jag denna:

image28
Den ser lite rockigare ut på bilden än vad den egentligen är. Den är i svart matt färg med rosa krusiduller. Mycket stylish! Inte helt lätt att hitta en som inte gör att man ser ut som en svamp! :)

Försökte visa en bild på hur jag ser ut med den men min bluetooth-grej på datorn verkar ha slutat fungera..

Nu blir det tacos! Det är ju ändå fredagskväll ;)


RSS 2.0