49 våningen!

Det var inne i Turning Torso! :) Wohoo!!

Här kommer några bilder:

  

Magnifikt hus! Först var vi på 7e våningen och sist fick vi åka upp till utkiksplatsen på 49e våningen. Det var riktigt coolt!  Lite skumt att det bara är hissar och inga trappor man kan använda, kändes lite som att vara inne i en rymdraket eftersom det inte var några fönster eller så i hissavdelningen. Mycket kul att få ha varit där, som sagt man vandrar inte bara in där hur som helst tyvärr!

För övrigt så berättade dom att det kostar 80 000 kr per dag att hyra penthouset för nån form av partaj. Det blir nog inte aktuellt för Kristians 30årsfest ändå.. ;)

Det var ganska givande information från Handelsbanken. Det var lite om samboavtal, arv och sådant, därefter en del om deras fonder och hur man kan tänka kring sitt pensionssparande och sådär. Sist var det lite kort uppvisning av kläder från Kit of Elsinore, tyvärr blev det alldeles för lite tid för detta som jag hade sett fram emot mest, förutom att vi skulle vara i själva Torson då.. Fina kläder i alla fall, synd att jag inte har riktigt den klädbudgeten att handla massa grejer där..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0